Food Film Festival

Coming-soon-Food-Film-Festival-2013_reference

LiVe heeft de styling verzorgd voor het Food Film Festival die dit weekend plaatsvindt in studio K in Amsterdam oost. Het is een onwijs leuke ervaring en natuurlijk een aanrader om op de laatste dag van je weekend naar toe te gaan. Hier wat meer informatie en impressie over het festival, maar het is natuurlijk leuker om zelf te beleven!

Het Food Film Festival is een driedaags festival over alles wat met eten te maken heeft: eten in de breedste zin van het woord. Er is ontzettend veel over voedsel te vertellen en tegelijkertijd vertelt hoe en wat we eten ontzettend veel over ons. Eten is cultuur, eten is identiteit. “Food Film Festival 2013”

 

foodfilm2

De beste chefs zullen aanwezig zijn op het festival en halen alles uit de kast om geweldige menu’s samen te stellen van zoveel mogelijk lokale, eerlijke en seizoensingrediënten. Dit jaar extra aandacht voor minder courante dieren als geit. Alleen al voor dit eenmalige menu kom je naar het festival!

 

foodfilm

 

Zowel zaterdag als zondag wordt het Timorplein waar Studio K gevestigd is omgedoopt tot ambachtelijke markt in een festivaljasje. Maak kennis met de meest uiteenlopende met liefde gemaakte producten én hun makers. Je kunt er verschillende inspirerende workshops volgen, films kijken en heerlijk eten. Wat wil je nog meer? Als je zondag nog niks te doen hebt is het zeker de moeite waard om er heen te gaan!

 

Natural sign of love - heart made from small tomatoes

 

Liefde voor eten  – LiVe Lifestyle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: