Must See Movie: Disconnect.

LiVe loves movies. Vooral als het een film is die je aandacht blijft trekken tot aan het einde. Een film dat ons op het puntje van onze stoel zet. Disconnect is zo’n film. Het heeft een goed verhaal en zet je aan het denken over de gevaren van het internet.

1362414917_original
bron.

”De film vermengt drie verhaallijnen: een rouwend echtpaar wordt slachtoffer van identiteitsfraude, een eenzame puberjongen denkt onterecht eindelijk een vriendin te hebben gevonden via een sociaal netwerk, en een jonge journaliste wil een verhaal maken over minderjarigen die zichzelf online prostitueren.” – volkskrant

Verschillende verhaallijnen komen met elkaar in aanraking en je leeft mee in de angst van de personages. De achterliggende boodschap van de film over de digitale wereld zet je aan het denken.Het is goed om erbij stil te staan dat het internet niet alleen een positieve kant heeft, maar dat er ook een gevaarlijke kant aan zit.

Het is daarom een aanrader om deze film te zien. Niet alleen voor vermaak, maar ook om te zien wat de gevolgen kunnen zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: