Tips: Vroeg uit je bed!

De zomer is nu echt voorbij en het blijft langzaam langer donker. Het gaat dus steeds moeilijker worden om uit je bed te komen! We willen het liefst allemaal langer in bed blijven liggen, maar LiVe heeft handige tips voor de mensen die toch vroeg op moeten staan!

sleepinggg
bron.

  • Zet je wekker niet naast je bed. Als je de wekker aan de andere kant van je kamer zet, ben je verplicht je bed uit te komen om de wekker uit te zetten.
  • Waarschijnlijk kom je moeilijk uit je bed, omdat je laat bent gaan slapen. Ga dus eerder naar bed toe. Misschien heb je een heel ander slaapritme dus ga gewoon een half uur of een uur eerder slapen dan dat je normaal doet.
  • LiVe drinkt elke ochtend een kopje thee. Hier worden wij goed wakker van. Probeer het zelf ook eens! Sommige zijn meer koffie liefhebbers. Dat kun je natuurlijk ook proberen!
  • Download de App ”RISE”. Hier heb je natuurgeluiden waar je heel rustgevend wakker van wordt.
  • Zorg dat je moe genoeg bent om te gaan slapen. Het kan zijn dat je te veel energie over hebt waardoor je niet vroeg kan slapen. Voor sommige helpt het om muziek te luisteren voordat je gaat slapen. Dit helpt ook als je wakker wordt. Zet je koptelefoon op , zet je muziek aan en doe je ochtendroutine.
  • Wat heel erg handig is voor in de winter is de wake-up light. Ook hier word je op een natuurlijke manier gewekt.
  • Het kan natuurlijk ook helpen om een vervelend geluid als wekker in te stellen, waardoor je meteen klaar wakker bent.
  • Zorg dat je in een ritme komt waardoor vroeg opstaan als een gewoonte aan gaat voelen. Zet dus je wekker telkens op hetzelfde tijdstip als dit mogelijk is.

Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten hieronder!

sleeeeepbron.

Advertenties

3 gedachten over “Tips: Vroeg uit je bed!

  1. Het enige dat bij mij zou helpen is de wekker aan de andere kant zetten, maar dat krijg ik toch niet over mijn hart 🙂 De andere tips doe ik al. Ik hou er gewoon van om 10 keer op snooze te duwen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: