DIY: Room decoration

Ben jij ook gek op interieur en ben je eigenlijk nooit klaar met het inrichten van je kamer? Well, welcome to the club!
Je kan natuurlijk niet geld uit blijven geven! Maar als je er echt genoeg van hebt of toch meer sfeer wil creëren, heeft LiVe wat leuke oplossingen voor je!

DIY: Lampenkap
Wil je een nieuwe lampenkap? Je kan het ook zelf veranderen! Kies een stof naar keuze en trek de stof iets over de rand van de kap en lijm de stof tegen de binnenkant aan. Zo krijgt je lamp een hele nieuwe uitstraling! bron.

diy room

DIY: Sierkussen
Heb je een oude wolle trui die je niet meer draagt? Knip de mouwen eraf en trek de trui dan over een kussensloop. Naai vervolgens de gaten dicht en leg hem op de bank!

diy room3

Heb je een sierkussen die je eigenlijk niet meer leuk vindt? Misschien heb je een oude sjaal die je niet meer draagt, maar waar je de patroon of stof nog wel leuk van vindt. Ga met naald en draad aan de slag en maak er een hoes van! Trek hem vervolgens over het kussen heen.
Als je net zoals LiVe zelden naald en draad gebruikt, zou je dit eventueel door iemand anders kunnen laten doen!

Ook kun je tekst op je kussenhoes schrijven! Door eerst met potlood te schrijven kun je geen fouten maken of uitschieten.

DIY_stencil_throw_pillow2
bron, bron

DIY: schilderij
Koop een canvas of een oud schilderij waar je overheen kan schilderen. Scheur stukken tijdschrift en plak deze op het canvas.
Kies een tekst uit die je op je schilderij wil. Je kan de letters uitprinten en uitknippen. Leg de letters op het canvas. Als ze goed liggen zoals je wil, dan plak je ze vast met dubbelzijdig plakband. Je kan ook plak letters kopen die van zichzelf plakken.
Vervolgens verf je over de letters heen met een kleur naar keuze. Pas op dat de letters niet gaan vouwen of verschuiven (TIP: gebruik een sponskwastje om mee te verven, dit gaat minder grof).
Je zou ook met een spuitbus het canvas kunnen opvullen. Hierdoor wordt het niet tricky met het verven van de letters. Wanneer je klaar bent met verven, laat je het schilderij drogen. Haal de letters van het canvas als het schilderij droog is en viola!

diy room2

Heb je een afbeelding dat je mooi vindt dan kun je deze laten afdrukken en inlijsten. Als je zelf een beetje kan tekenen, kun je deze natuurlijk ook natekenen. LiVe heeft dit ook gedaan en hangt nu boven het bed!

birds

bron, bron

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: