Healthy LiVe Lifestyle Contest 2014 #HLLC14

De zomer staat voor veel mensen in het teken van veel zon, gezelligheid,vrienden, varen, tripjes naar het buitenland.. allemaal dingen die vaak gepaard gaan met lekker eten.

healthydelicious
Wij van LiVe houden ook van “lekker”eten. Het liefst gezond lekker eten. Nu is het niet zo dat we helemaal géén snacks of late night bites meer eten maar we kiezen toch liever voor een gezond tussendoortje. Zoals onze daily guilty pleasure chocolate. Ipv melkchocolade kiezen we eerder voor puur chocolate met een hoog percentage cacaogehalte. Deze bevat minder suiker en meer anti-oxidanten*. Anti-oxidanten beschermen onze cellen, weefsels en DNA tegen “vernietigende” stoffen en hebben een neutraliserende werking op het lichaam.

Maar ook voeding kiezen op basis van mooie kleuren is een handige manier om gezond te eten. Voor de foodies onder ons: een gezonde dag is pas geslaagd als je alle kleuren van de regenboog hebt gegeten!

ROOD: aarbei, watermeloen, frambozen, tomaten.
ORANJE: wortel, sinaasappels, zoete aardappel.
GEEL: citroen, banaan, ananas.
GROEN: spinazie, venkel, komkommer.
BLAUW: blauwe bessen.

Het zijn handige tips om gezonder te leven en je uiteindelijk fitter te voelen. Deze zomer zullen wij healthy & easy recepten posten.
Wij van LiVe zullen het nieuwe schooljaar goed beginnen met een Healthy LiVe Lifestyle Contest 2014. #HLLC14 meer info volgt over de spelregels en hoe je mee kunt doen!

 

Advertenties

Een gedachte over “Healthy LiVe Lifestyle Contest 2014 #HLLC14

  1. Rood , geel, oranje, groen, blauw. Daar kan je heerlijke gerechten mee maken, Met daarnaast een gebraden kippetje of een vers visje erbij is de maaltijd compleet. Goed dat jonge dames over voeding nadenken en anderen stimuleren ook gezonde producten te eten! Gezonde voeding is heel belangrijk voor ieder mens.
    Livestyle goed gedaan!

    1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: