Pre Summer Tips

Hi Lifestylers

Het mooie weer is weer door komen schijnen de afgelopen dagen. Dat betekent voor velen om weer lekker naar buiten te gaan. Natuurlijk is een rondje wandelen in het parkje om de hoek een leuk idee. Maar daar ben je misschien snel op uitgekeken. Daarom hebben wij van LiVe wat leuke pre-summer-tips voor jou op een rijtje gezet.

summer

Ga lekker kiten met een groepje vrienden. Voor slechts 30.- kan je 3 uur kite les nemen. Super tof en stap uit je comfort zone! Wij raden deze kitsurfschool aan — > http://www.corekitesurf.nl/

kite

Organiseer een liftwedstrijd met een groepje vrienden. Maak er een wedstrijd van om het snelste naar een (warme) plek ergens in Europa te liften. Tip! Zorg wel dat er in elk groepje een jongen zit. Dat is wel zo veilig. Het leuke aan liften is dat je bij verschillende mensen in de auto komt en vaak bijzondere gesprekken aangaat met mensen waar je in het dagelijks leven niet mee in aanmerking komt. Het is ook heel avontuurlijk en spannend!

life hitch

Voor de iets mindere avonturiers onder ons. Ga voor een roadtrip! Neem zo min mogelijk spullen mee, wel een tent en wat overlevingspullen zoals touw, vuur, messen, zaklamp, slaapzak en wat eten en drinken. Zoek de wilde kant in jullie zelf op en geniet van de mooie natuur en jullie vriendschap!

roadtrip

Fix een toffe BBQ met vrienden voor vrienden. Het leukste en meest voordeligste is een American Party. Dat betekent dat iedereen iets te eten of drinken mee neemt wat zelf gemaakt is. Dat wordt genieten van home made specialiteiten. Zorg voor een gezellige sfeer door je muzikale vrienden mee te nemen of door gewoon ergens een gitaar neer te zetten. Niets is leuker dan een BBQ af te sluiten met summer jam sessies.

bbq

Ga samen met een vriend of vriendin een sport dag aan. Challenge yourself en doe een soort triatlon met verschillende sport opdrachten. Voordeel: aan het eind van deze sportive dag hebben jullie veel gelachen samen en zijn jullie meteen summer proof!

sport

Het is altijd heerlijk om zulke zonnige dagen af te sluiten met veel vers fruit zoals watermeloen, een verse kokosnoot en nog veel meer zomersfruit. Of ga voor een heerlijke koude aardbei, framboos en blauwebessen smoothie…smooth

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: